Δεν πα να ΄χει VAR; Ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακού - Αστέρα Τρίπολης δε χρειάστηκε να το συμβουλευτεί για να σφυρίξει το πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών. Αλλά κι όταν το συμβουλεύτηκε δεν είδε πέναλτι υπέρ του Αστέρα που είδε... όλη η Ελλάδα!


Ακόμη κι ο Μαρινάκης δε θα έδινε το πέναλτι που δόθηκε στο 6' , καθώς η μπάλα κυλάει πρώτα στο στήθος κι έπειτα... ακουμπάει το χέρι του Πασαλίδη. Ο Ελ Αραμπί πήρε το δώρο από τον Κουμπαράκη κι έκανε το 1-0.

Κι ενώ στο α μέρος ο Ολυμπιακός έχασε μια - δυο καλές ευκαιρίες, στο β μέρος ο Αστέρας επικράτησε και, στο 76 πίστευε ότι, με το VAR, θα έπαιρνε αυτό που δικαιούνταν: Πέναλτι, σε ανατροπή του Μπαράλες από τον Σεμέντο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού τραβάει, επί ώρα, από τη φανέλα τον παίκτη της Τρίπολης και τον πετάει κάτω, όταν εκείνος προσπαθεί να ξεφύγει! Ο Κουμπαράκης συμβουλεύτηκε το VAR, με φωνές δεξιά κι αριστερά να τον προτρέπουν να σφυρίξει... οφσάιντ τους παίκτες του Αστέρα και, καθώς δεν ήθελε να ξεφτιλιστεί με μια τέτοια απόφαση, αυτοξεφτιλίστηκε με  το να πει ότι... δεν υπήρχε πέναλτι.

Μετά από αυτό, το να πούμε ότι ο Ολυμπιακός με ευρύ ροτέισον δεν μπορούσε να είναι η ίδια ομάδα που τα πάει καλά στην Ευρώπη, είναι πλεονασμός. Το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού πρωταγωνιστής ήταν ο... Κουμπαράκης και το κατόρθωμά του να βγάλει άχρηστο το VAR...

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Καραϊσκάκης
Γκολ: 6' Ελ Αραμπί / -

Διαιτητές: Κουμπαράκης Στέφανος (Θράκης), Τζοβάρας Γεώργιος - VAR (Φθιώτιδας), Καλαμπόκης Κων/νος -AVAR (Αιτ/νιας), Βοηθοί Χατζηνάκος Γεώργιος (Δράμας), Τζιώρτζιος Χρήστος (Θράκης) Τέταρτος Φωτιάδης Φώτιος (Καστοριάς)
Κίτρινες: - / -
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα, Κούτρης, Σισέ, Σεμέντο, Ομάρ, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Σουντανί(66' Μασούρας) Ραντζέλοβιτς( 66' Βαλμπουενά), Ελ-Αραμπί(92' Γκερέρο).
Αστέρας Τρίπολης:  Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ριέρα.Ιγκλέσιας(83' Καπίγια), Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ(78' Μπαράλες) Λουίς Φερνάντες(66' Σίτο)