Με τίτλο "Το τελευταίο αντίο σε έναν πολύ Εντάξει φίλο" η Δημοτική Παράταξη "Εντάξει", με επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη, αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κάζη που πέθανε σε ηλικία μόλις 42 ετών.


Η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης έχει ως εξής:

"Οι «Εντάξει» αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Κάζη, που έφυγε σήμερα, από τη  ζωή, σε ηλικία 42 ετών. Είχε δώσει, μαζί μας, τη μάχη, το 2014, ως  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Εκφράζουμε την οδύνη μας και τη συμπαράστασή μας στους δικούς του  ανθρώπους, για τον άδικο χαμό του.
Ο Δημήτρης Κάζης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν  Διεθνολόγος, κάτοχος τριών πανεπιστημιακών πτυχίων.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε να επιδείξει ερευνητικό έργο, ενώ  έχει συγγράψει επιστημονικά κείμενα που έχουν αναφερθεί σε ελληνική  και ξένη βιβλιογραφία. Αρθρογραφούσε σε μπλογκς και εφημερίδες.
Ήταν Διοικητικός Υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας όπου είχε  απασχοληθεί σε καίρια τμήματα υψηλών απαιτήσεων.
Μια από τις σημαντικές πρωτοβουλίες του ήταν η ίδρυση του Κέντρου  Διεθνούς Πολιτικής Θεσσαλονίκης, ενός δραστήριου ερευνητικού κέντρου  που κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για την ελληνική διεθνολογική  κοινότητα.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τα Social Media και τα νέα  κοινωνικά μέσα, την επιχειρηματικότητα του Διαδικτύου, ενώ είχε  βοηθήσει αφιλοκερδώς κοινωφελείς οργανισμούς και επιχειρήσεις στη  διαδικτυακή τους παρουσία.
Είχε έντονη πολιτική δραστηριότητα και ενασχόληση με τα κοινά, με  ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ΑμεΑ".

Όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του Δημήτρη Κάζη θα γίνει σήμερα, Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης, στην Καλαμαριά, στις 17.30.