Δέκα συλλήψεις πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών.



Πιο χαρακτηριστικές οι εξής:


-Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 33 ετών από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., διότι κατείχαν τρεις κάρτες τραπεζών και ηλεκτρονικές συσκευές, τις οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έκλεψαν νωρίτερα την ίδια ημέρα από διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Επίσης, στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

-Συνελήφθησαν τρεις Ρομά, ηλικίας 22, 21 και 28 ετών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ξημερώματα της 04-08-2019 διέρρηξαν Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο στην περιοχή της Τούμπας, από το εσωτερικό του οποίου αποπειράθηκαν να αρπάξουν διάφορα αντικείμενα.

-Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου να περιεργάζεται το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης, το οποίο είχε διαρρήξει μαζί με συνεργό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.