Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Ορφανού ο Κ. Ιακώβου

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Γιώργου Ορφανού ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ιακώβου δηλώνοντας τη διαθεσιμότητά του στην νέα προσπάθεια που ξεκινά.

«Σε στιγμές και περιόδους οριακές, απαιτούνται ενέργειες και αποφάσεις άμεσες και ουσιαστικές. Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, η ανάγκη σχηματισμού μίας ενιαίας λειτουργικής και αποτελεσματικής διοίκησης είναι ζήτημα μείζονος σημασίας. Μιας διοίκησης που θα βασίζεται σε συγκεκριμένες αξίες, σε προγραμματικούς άξονες και σε κοινή αντίληψη για προτεραιότητες και υπαρκτές δυνατότητες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ιακώβου.

Όπως υπογραμμίζει «Η πολυδιάσπαση δυνάμεων όπως αυτή αποτυπώθηκε στο νέο δημοτικό συμβούλιο είναι αποτέλεσμα της απλής αναλογικής και οδηγεί τους Ο.Τ.Α. σε αδιέξοδο. Η προσπάθεια υπέρβασης αυτού του αδιεξόδου είναι υποχρέωση όλων όσοι αντιλαμβανόμαστε την σημασία μίας λειτουργικής διοίκησης, όλων όσοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και ασπαζόμαστε τις ίδιες ιδέες».

Και προσθέτει: «Μία τέτοια προσπάθεια βρίσκεται στα σκαριά από το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα με τον οποίο άλλωστε μοιραζόμαστε πολλά κοινά στοιχεία. Για τους λόγους αυτούς και έχοντας συζητήσει διεξοδικά και σε βάθος το πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο αποφασίζω να ανεξαρτητοποιηθώ από τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Ορφανό και να δηλώσω τη διαθεσιμότητά μου στην νέα προσπάθεια που ξεκινά».


Σχόλια