Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι ορκωτοί λογιστές που ανέλαβαν τον έλεγχο του ισολογισμού – απολογισμού του έτους 2018 της διοίκησης Μπουτάρη, στο δήμο Θεσσαλονίκης, δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι ως τις 21 Αυγούστου!


Το γεγονός γεννά ερωτηματικά, ειδικά καθώς η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επισήμως ότι είχε δώσει όλα τα στοιχεία που έπρεπε, εγκαίρως, στην εταιρία που ανέλαβε το έργο!

Η παρουσίαση του ισολογισμού – απολογισμού επρόκειτο να γίνει στις 21 Αυγούστου 2019, σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, η οποία αναβλήθηκε. Μάλιστα, τα περιθώρια είναι ιδιαίτερα στενά πλέον, καθώς ως τις 31 Αυγούστου θα ΄χει ορκιστεί η νέα διοίκηση Ζέρβα και την 1 Σεπτεμβρίου θα έχει αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να παραθέσουμε, επί λέξη, την ανακοίνωση της διοίκησης Μπουτάρη:

“Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι η προαναγγελθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά την παρουσίαση του Ισολογισμού – Απολογισμού για το Οικονομικό Έτος 2018, δεν θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου 2019, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ο λόγος της αναβολής συνίσταται στο γεγονός ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός –Ορκωτοί Λογιστές- απεφάνθη ότι το χρονικό διάστημα το οποίο μεσολαβεί, δεν επαρκεί για την ολοκλήρωση του επίμαχου ελέγχου, παρά το γεγονός ότι είχαν παρασχεθεί εγκαίρως από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία.

Θα ακολουθήσει επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συγκεκριμένης συνεδρίασης”.


Πηγή