Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ΑΦΜ της Λαμίας, ειδικά από τη στιγμή που οι «μνηστήρες» επιθυμούσαν τη μεταφορά της ομάδας σε άλλη πάλι, εξακολουθεί να εμφανίζεται ο Πανουργιάς Παπαϊωάνου.


Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, παραμένει πιστός σε όσα είχε δηλώσει μετά το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ, ότι δηλαδή «η ομάδα δεν διαλύεται, θα συνεχίσει κανονικά την πορεία της και πως το ΑΦΜ το ζήτησαν αρκετές ομάδες, όμως, το ΑΦΜ αυτό φτιάχτηκε στη Λαμία. Κι αν είναι να «σβήσει», θα «σβήσει» εδώ».

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στον κ. Παπαϊωάννου προτάθηκε να διατηρήσει τις μετοχές του και να εκχωρήσει στην πλευρά του «γηραιού» το δικαίωμα να επιφέρει εταιρική μεταβολή στο σωματείο, μεταφέροντάς το παράλληλα στην Θεσσαλονίκη, απ` όπου θα μπορεί να συμμετέχει στην Super League της νέας σεζόν. Στην πορεία, με την πάροδο του χρόνου και την παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, ως Ηρακλής, θα γίνει με απόλυτη ομαλότητα η μετάβαση σε νέο μετοχικό καθεστώς.

Η πλευρά του μεγαλομετόχου της Λαμίας δεν φάνηκε να δίνει ελπίδες σε όλο αυτό το σενάριο, καθότι εξαρχής αποκλείεται η μετακίνηση της ΠΑΕ Λαμίας 1964.