Θριαμβευτική υποδοχή επεφύλασσε, πλήθος κόσμου, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.


Ο κόσμος είχε κατακλύσει την είσοδο του εκλογικού κέντρου και, παρά το γεγονός ότι μικρή ομάδα μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σήκωσε πανό και προσπάθησε να φωνάξει συνθήματα, επικράτησε ψυχραιμία και όσοι είχαν πάει εκεί να χειροκροτήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επικάλυψαν με τα συνθήματά του, όπως "νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός" και "Μητσοτάκης, Μητσοτάκης", τα όποια συνθήματα προσπάθησαν να φωνάξουν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Όλοι προσπαθούσαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν, εκτός των άλλων και... χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 416 εκλογικό τμήμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

   «Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο: