Πληροφορίες αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ και αναμένεται σύντομα να επέλθει η τελική συμφωνία! Η Δημόσια Τηλεόραση αναμένεται να έχει στην... στέγη της τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα για τα επόμενα 3 χρόνια δίνοντας στους Θεσσαλονικείς 7.500.000 ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στη NOVA την πρόταση της ΕΡΤ και περιμένει την... αντιπρόταση του συνδρομητικού καναλιού καθώς βάση συμβολαίου, ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να καταθέσει στη NOVA την καλύτερη πρόταση που θα έβρισκε στην αγορά για της δώσει το δικαίωμα της τελικής πρότασης.

Σύμφωνα πάντα με το συμβόλαιο, σε περίπτωση που το συνδρομητικό κανάλι καταθέσει προσφορά ίση με την καλύτερη προσφορά που θα εξασφάλιζε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συμφωνία τους ανανεώνεται αυτόματα. Παρ' όλα αυτά στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και έτσι η ΕΡΤ θα είναι το νέο τους... γήπεδο, καθώς η προθεσμία που έχει το συνδρομητικό κανάλι στη διάθεση του για να καταθέσει προσφορά εκπνέει σήμερα (3/7) το βράδυ.
Αν τελικά η ΕΡΤ αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ τότε αναμένεται να μεταδώσει και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Ολλανδία.
http://www.gazzetta.gr