Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ, παραχώρησε η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.


Εν συνεχεία, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ προσέθεσε ότι ο κ. Τσίπρας θα καταρρεύσει το επόμενο διάστημα, καθώς δεν έχει κόμμα και αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία. «Eχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και το χώρο, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς», επεσήμανε η κ. Γεννηματά.

Τόνισε επίσης ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός χώρος και το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση. «Ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε τις πιο σκληρές δεξιές πολιτικές. Αυτός δεν κατήργησε την προστασία της α' κατοικίας, αυτός δε μείωσε κατά 40% τις νέες συντάξεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία δεν κατέρρευσαν λόγω υποχρηματοδότησης; Εχει το ανάστημα να μιλήσει στον Μητσοτάκη;» είπε η Φώφη Γεννηματά.

Για τα όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας σχετικά με τη φωτιά στο Μάτι η Φ. Γεννηματά έκανε λόγο για «ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στο Μάτι». «Κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, έλεγαν όλοι πόσο καλά τα έκαναν. Χάθηκαν τόσες ψυχές και κανείς δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» σημείωσε.