Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 53χρονος Γεωργιανός ο οποίος  επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του, με τσεκούρι, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι η 53χρονη γυναίκα του τον εγκατέλειψε αν και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον ζήλευε, επειδή ζούσε με μια άλλη γυναίκα με την οποία έχουν αποκτήσει και μία κόρη. Όπως είπε, η 53χρονη διέδιδε εναντίον του ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και με την αδελφή της γυναίκας με την οποία συζεί και γι αυτόν το λόγο καβγάδισαν. Υποστήριξε ότι δεν ήθελε να της κάνει κακό, γι αυτό πρώτα την έσπρωξε και μετά προσπάθησε να την τρομάξει με το τσεκούρι. Δεν κατάφερε, όμως, να δικαιολογήσει για ποιο λόγο, στη συνέχεια, επιτέθηκε σε εν αποστρατεία αστυνομικό και τρεις περίοικους που επιχείρησαν να τον αφοπλίσουν.
Ο 53χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως επίσης για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή.