Στο Πάρκο του Λευκού Πύργου την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, ο Σύλλογος Darts Θεσσαλονίκης μας περιμένει για ένα διήμερο γνωριμίας με τα Βελάκια, ένα παιχνίδι που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα σε όλο τον πλανήτη.
Η κοινότητα των darts δημιουργήθηκε το 2014, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της να αναπτύξουν δεσμούς και φιλίες και το 2018 ονομάστηκε Σύλλογος Νταρτς Θεσσαλονίκης αποσκοπώντας στη διάδοση, εξελιξη και ανάπτυξη αυτού του αθλήματος που στην καθομιλουμένη αποκαλείται: βελοβολία δια χειρός!
Τα Βελάκια (Darts) απαιτούν από τους παίκτες ακρίβεια, συγκέντρωση και επιδεξιότητα ενώ δεν απαιτείται φυσική κατάσταση , όριο ηλικίας ή φύλου.
Προσφέρει καθηλωτικό θέαμα όταν παίζεται σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα φέρνει κοντά ανθρώπους που τους ενώνει το ίδιο πάθος! Την Τρίτη 2 Ιουλίου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο πάρκο του Λευκού Πύργου, μετά τις 17:00 το απόγευμα και μέχρι τις βραδινές ώρες, ελάτε να γνωρίσετε τα βελάκια με τη βοήθεια των μελών του Συλλόγου μας! Μάθετε τα βασικά των darts, πώς να ρίχνετε σωστά και μη χάσετε την ευκαιρία να παίξετε και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με πολλές εκπλήξεις!
Ο Σύλλογος Νταρτς Θεσσαλονίκης (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2018 με κύριο σκοπό την καλλιέργεια, διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της βελοβολίας δια χειρός (darts). Διοργανώνει ατομικό και ομαδικό πρωτάθλημα, ενώ προσφέρει το κατάλληλο αγωνιστικό περιβάλλον για να μπορεί ο καθένας να γνωρίσει σε βάθος το παιχνίδι και να γίνει καλύτερος παίκτης.
Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του έχει διοργανώσει ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά darts της Ελλάδας, το Thessaloniki Masters, ενώ ο πρωταθλητής του Συλλόγου μας Κωνσταντίνος Σαμαράς, είναι και μέλος της Εθνικής Ομάδας!
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, επισκεφθείτε το site μας, thess-darts.gr και ακολουθήστε μας στο facebook: facebook.com/ThessalonikiDartsClub.