Για το πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που «χτυπήθηκαν» από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στις περιοχές Κασσάνδρα και Σιθωνία μίλησε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδης.

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τόνισε πως «υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού, ωστόσο γίνεται ότι καλύτερο δυνατό. Πιστεύω μέχρι το βράδυ το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος  θα έχει αποκατασταθεί. Υπάρχει δυνατότητα να δοθεί ρεύμα και από άλλες γραμμές και αυτό προσπαθούν να κάνουν οι συνάδελφοι» .
Όσο για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία, ο κ. Αδαμίδης ανέφερε πως «καλό είναι όταν οι πολίτες βλέπουν κομμένα καλώδια να απομακρύνονται και συνιστούμε σε όλους προσοχή. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε,τώρα βρισκόμαστε στην φάση της αποκατάστασης», προσθέτοντας «Θα γίνουν  προσπάθειες ώστε οι περιοχές που δεν ρεύμα να δώσουν σε όσες έχουν πρόβλημα».
Στις δηλώσεις που έκανε στο ΣΚΑΪ, κ. Αδαμίδης πρόσθεσε πως υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. «Έχουν σπάσει πολλές ξύλινες κολώνες ρεύματος. Γι΄αυτό δίνει μάχη η ΔΕΔΗΕ».
Τέλος ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ συνέστησε υπομονή, καθώς αυτό που συνέβη ήταν πέρα των δυνατοτήτων τους.