Καλαφάτης: Να βάλουμε πλάτη στην εκπλήρωση των δεσμεύσεων που αναλάβαμε«Οφείλουμε να βάζουμε πλάτη στην εκπλήρωση των δεσμεύσεων που αναλάβαμε. Να είμαστε δυναμική ομάδα στήριξης στην κυβέρνηση και τον Πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιτάνιο έργο που αναλαμβάνει.
Όλοι μαζί να φέρουμε, και πάλι, την αισιοδοξία σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Αυτό τόνισε ο νέος Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Καλαφάτης εξελέγη ομόφωνα στο νέο του ρόλο από τους συναδέλφους του, μετά τη σχετική εισήγηση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Κ.Ο. τους επόμενους μήνες, ο κ. Καλαφάτης, προανήγγειλε τη διοργάνωση ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την εξοικείωση των νέων βουλευτών με το σύνολο των κανόνων του Κοινοβουλίου, ενώ ζήτησε –μεταξύ άλλων- να αποφεύγονται οι βουλευτικές τροπολογίες και σε κάθε περίπτωση, να μην κατατίθενται χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Σχόλια