Σε μια καλύβα, στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη, έκρυβε το χασίς που έφερνε από την Αλβανία, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη, χθες (12-06-2019), από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης.


Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης είχαν την πληροφορία ότι ο 36χρονος έφερνε χασίς στη χώρα, από την Αλβανία.  Συνεργάστηκαν, για αρκετές ημέρες, με αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κι εντόπισαν την καλύβα που χρησιμοποιούσε ο 36χρονος ως καβάντζα. Έστησαν καρτέρι και, την κατάλληλη στιγμή, τον συνέλαβαν.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους επτά κιλών και 371 γραμμαρίων και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία ο 36χρονος χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του «Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και του «Νόμου Περί Αλλοδαπών» και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.