Έφθασε πριν λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, Ντάνιελ Σούντγκρεν, που θα είναι και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ενόψει της νέας σεζόν.


Ο 28χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, αφού ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης και θα επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Σουηδία.

Στο αεροδρόμιο τον ανέμεναν άνθρωποι της ΠΑΕ και δημοσιογράφοι, στους οποίους έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του:

«Είναι απίστευτη η υποδοχή, αλλά δεν με εκπλήσσει, διότι έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά. Θέλω το γήπεδο να είναι σε κάθε παιχνίδι γεμάτο, να μας στηρίζουν με τη φωνή τους και θα τα πάμε καλά... Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω εκτός Σουηδίας. Θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο με τον Άρη και ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά. Έχω μάθει για την πόλη, ξέρω ότι είναι όμορφη, μου έχει μιλήσει και ο συμπαίκτης μου στην ΑΪΚ, ο Δημητριάδης, αλλά και άλλοι Έλληνες που βρίσκονται στη Σουηδία. Εγώ από την πλευρά μου πάντα δίνω το 100%, είμαι πολεμιστής και για μένα πάντα πάνω από όλα είναι η ομάδα».