Έζησε την κόλαση 33χρονη αλλοδαπή, η οποία ήρθε παράνομα στη χώρα. Ο άνθρωπος - μέλος κυκλώματος διακίνησης παράτυπων μεταναστών βίαζε τόσο την ίδια όσο και τον ανήλικο γιο της!


Η 33χρονη είχε προσπαθήσει να περάσει στην Ελλάδα με τα δυο ανήλικα παιδιά της, από την Τουρκία. Το κύκλωμα χώρισε τη μάνα και το ένα παιδί από το αδελφάκι του και την πέρασε παράνομα από τα σύνορα, στον Έβρο. Στη συνέχεια, τη φυλάκισε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βόλβης κι εκεί, ο 34χρονος αλλοδαπός που είχε αναλάβει ρόλο... δεσμοφύλακα ασελγούσε σε βάρος της.

Όπως είπε η 33χρονη, ο ίδιος άνθρωπος τη βίαζε και όσο βρισκόταν στην Τουρκία, αναμένοντας να περάσει τα σύνορα. Εκεί, ασελγούσε και σε βάρος του ανήλικου παιδιού της!

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερεύνησαν την υπόθεση, ταυτοποίησαν το δράστη και, χθες (03-06-2019) το πρωί, τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για  εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Ο 34χρονος οδηγείται, σήμερα, στον εισαγγελέα.