Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του νικητή των εκλογών Γιάννη Ιωαννίδη, έκανε, χθες βράδυ, ο απερχόμενος δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος και του έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή του. Να σημειωθεί ότι ο κ. Φωτόπουλος, αν και έχασε, ελέω απλής αναλογικής, θα έχει περισσότερους δημοτικούς συμβούλους.“Το βράδυ της Κυριακής επισκέφτηκα τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη στο εκλογικό του κέντρο, τον συνεχάρην για την εκλογική νίκη και του ευχήθηκα καλή θητεία”, δήλωσε.


Ο κ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε “μέσα από την καρδιά μου όλους όσους πίστεψαν σε μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Στη διάρκεια της θητείας μας, σε πολλούς τομείς βάλαμε τις βάσεις για να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα δεκαετιών με ειλικρίνεια και εντιμότητα, δρομολογώντας λύσεις. Έχουμε σε εξέλιξη πολύ σημαντικά έργα, τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν. Παραλάβαμε έναν Δήμο τελευταίο τη τάξει και παραδίδουμε έναν Δήμο με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη”.


Και κατέληξε: “Παρά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, είμαστε η παράταξη με τους περισσότερους συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος μας απέναντι στους δημότες, δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας”.