Με τη συμμετοχή πάνω από 150 παιδιών ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση της Πηγής Ζωής, του Συνδέσμου προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας, με τη γνωστή ετήσια γιορτινή συνάντηση των σχολείων που πέρσι διδάχθηκαν το πρόγραμμα
«ΤΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ». Στη φιλόξενη αίθουσα της ΔΕΘ «Αιμίλιος Ριάδης» και από τις 9.30 έως και τις 12.30πμ , πέντε Δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν την δική τους αφομοίωση του οπτικοακουστικού μας προγράμματος, με μουσικοκινητικά θεατρικά δρώμενα,Σχεδόν 7 χρόνια μετά την αρχή του προγράμματος, με την εμπνευσμένη βοήθεια του Υπεύθυνου Αγωγής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ι.Τομπούλογλου και την σημαντική καθοδήγηση πολλών ευαισθητοποιημένων δασκάλων, οι μικροί μας φίλοι μας δείχνουν τον δρόμο για μια συνειδητοποιημένη εθελοντική αιμοδοσία του μέλλοντος.
Η ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ αισθάνεται ικανοποιημένη για την αποδοχή του προγράμματος από τη σχολική κοινότητα και πιστεύει ότι το διαφημιστικό σύνθημα «μεγαλώνοντας γερά παιδιά» του παρελθόντος μπορεί να μετατραπεί σε «φτιάχνοντας εθελοντές αιμοδότες».


#πηγή_ζωής #αιμοδοσία Photoreportage.gr
Σίσση Βασιλειάδου