Επιική ανατροπή στο Άνφιλντ! Η Λίβερπουλ του Κλοπ πήρε την πρόκριση από την Μπαρτσελόνα του Βαλδέρδε. σε μια βραδιά που το Άνφιλντ ήταν... κατηφορικό προς την εστία των μπλαουγκρανά!


Σε μια βραδιά αποθέωση του ποδοσφαίρου, νίκησε η ομάδα που έκανε τα περισσότερα σουτ και τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ -κι όχι αυτή που έκανε τις περισσότερες πάσες. Γιατί, δε λέμε, καλές οι πασούλες, αλλά το γκολ μετράει. Και θέλει ψυχή. Κι αυτήν, για άλλη μία χρονιά, δεν την είχε ο Μέσι και η παρέα του.

Ο Αργεντίνος ήταν, ό,τι σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια που όλοι τα περιμένουν όλα από αυτόν: Σκιά του εαυτού του. Από κοντά ο Σοάρες, που δε βαρέθηκε να βουτά στο χορτάρι του Άνφιλντ για να πάρει ανύπαρκτα φάουλ. Όσο για τον Βαλδέρδε στον πάγκο, κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει, γιατί θα χάσει το λεωφορείο της επιστροφής στο ξενοδοχείο και θα γυρίσει με ταξί.Χαρακτηριστικό του... ύπνου που παίρνει τα παιδιά, το τέταρτο γκολ, από κόρνερ. Δείτε το και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας:Κι αυτά χωρίς... Σαλάχ! Ο οποίος μπήκε στον αγώνα στους... πανηγυρισμούς!