Τον Μεγαλέξανδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Κούδα, παρουσίασε, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του, με την παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.


Να θυμίσουμε ότι η σχέση του Γιώργου Κούδα με την πολιτική δεν είναι καινούργια: Στις εκλογές του 1990, ο Γιώργος Κούδας κατέβηκε με το ΚΚΕ στην Α’ Θεσσαλονίκης και απέτυχε να εκλεγεί,

Κούδας και Ορφανός ανέβηκαν και στο… Λευκό Πύργο κι ο Γιώργος Κούδας δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου έχουμε πανηγυρίσει τίτλους πολλές φορές, έχουμε δει την ιστορία αυτού του σημείου και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε, έτσι όπως νιώθω εγώ, να ανεβαίνουμε τους Λευκούς Πύργους τους πολλούς της Θεσσαλονίκης, για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που αξίζει αυτή η πόλη. Αυτήν την ώρα είμαι δίπλα στον Γιώργο Ορφανό».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ορφανός, τόνισε: «Με ιδιαίτερη τιμή, με πολύ μεγάλη χαρά, με τον μέγιστο σεβασμό και θαυμασμό και με συγκίνηση καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” τον κ. Γιώργο Κούδα. Ο “Μεγαλέξανδρος” του ΠΑΟΚ, ο μπαλαδόρος “ιερό τέρας” του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάγευε τους οπαδούς και συνάμα εργαζόταν για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα, εντάσσεται στην παθιασμένη ομάδα μας για να κάνει την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα 80 εκατομμυρίων πολιτών.

Ο Γιώργος μέσα στο παιχνίδι ήταν ο απόλυτος άρχοντας. Ένας ηγέτης που καθοδηγούσε και ενέπνεε την ομάδα, μοίραζε τη μπάλα, έβαζε γκολ, δημιουργούσε ωραίες φάσεις. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον λάτρευαν, οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων τον θαύμαζαν και τον σέβονταν. Ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να πάει κάποιος στο γήπεδο.


Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον Γιώργο Κούδα και άλλα τόσα να προσφέρουμε όλοι μαζί στους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις με τους καλυτέρους και αυτούς που αποδεδειγμένα και διαχρονικά αγαπούν την Θεσσαλονίκη και θα κάνουν το παν για να την δουν πρωταγωνίστρια. Αυτή η Θεσσαλονίκη μας αξίζει, για αυτή την πόλη θα κάνουμε πράξη το όραμά μας. Το είπαμε. Θα το κάνουμε. Μαζί και με τον Γιώργο Κούδα», κατέληξε ο Γιώργος Ορφανός.