Τα ψέματα τέλειωσαν για τους υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης. Την ερχόμενη Δευτέρα, σε μια βδομάδα, δηλαδή, θα πρέπει να επισκεφθούν το Πρωτοδικείο και να καταθέσουν πλήρεις συνδυασμούς. Θα το κάνουν όλοι; Μάλλον όχι!


Παρά την επιθυμία τους, δεν είναι και λίγοι αυτοί που δεν κατάφεραν, ως σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, να έχουν συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό δημοτικών συμβούλων. Για διαμερισματικούς συμβούλους, ας μη μιλήσουμε καλύτερα... Τα κενά στα ψηφοδέλτιά τους είναι τεράστια.

Κάποιοι θα στοιχημάτιζαν εδώ και καιρό πως συγκεκριμένοι υποψήφιοι δεν θα τα κατάφερναν να φθάσουν στο Πρωτοδικείο. Κάποιοι, άθελά τους, έπαιξαν το ρόλο του λαγού. Κάποιοι άλλοι προσπάθησαν, ως την ύστατη ώρα, κάτι να κερδίσουν από μία συνεργασία. Το ποιοι τα κατάφεραν θα φανεί στην εβδομάδα που διανύουμε.

Έτοιμοι για Πρωτοδικείο είναι, αυτήν τη στιγμή, οι Ταχιάος, Ορφανός, Νοτοπούλου, Βούγιας, Ζαργιανόπουλος, Σεβρής. Πινελιές χρειάζονται οι Ζέρβας, Ψωμιάδης, Αηδονόπουλος. Πιο δύσκολα φαίνονται τα πράγματα για τους Λεκάκη, Τρεμόπουλο, Κυριζίδη. Από εκεί κι έπειτα, τα πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν.

Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να βιαστούμε για να κάνουμε προβλέψεις, αφού από αύριο οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πρέπει να εμφανίζουν πλήρεις ομάδες. Κι η βδομάδα έχει μόνον επτά μέρες, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται μία αργία (η Πρωτομαγιά) κι ένα Σαββατοκύριακο...