Σκληρή ανάρτηση Ταχιάου για τον ΔρομέαΑνάρτηση με σκληρή γλώσσα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς του, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκη Νίκο Ταχιάο, για το θέμα της αντικατάστασης του Δρομέα του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου.


«Δεν θα σχολιάσω την πρόταση μετακόμισης του «Δρομέα» στα Σκόπια. Ο Κώστας Βαρώτσος μπορεί να υπεραμυνθεί του έργου του και ελπίζω ο δήμαρχος Αθηναίων να συνηγορήσει. Αλλά να έχει σοβαρά σκεφθεί η Ελληνίδα υπουργός πολιτισμού να κάνει εισαγωγή κακογουστιάς με τον δήθεν Μεγαλέξανδρο από την άθλιας αισθητικής κεντρική πλατεία των Σκοπίων, ξεπερνά κάθε λογική», τονίζει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» συνεχίζει, γράφοντας πως «Το τερματίσατε, σύντροφοι! Και όχι μόνο οι του σκληρού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ που ξεροστάλιαζε στα Σκόπια του Γκρούεφσκι διαδηλώνοντας για το δικαίωμα στο «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αλλά και οι προσκολληθέντες σ' αυτόν γυμνοσάλιαγκες του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο του παλαιού, αλλά και του σημιτικού».

Σχόλια