Η Ρεάλ κινείται ήδη σε «εποχή» Ζιντάν, ο οποίος γράφει και σβήνει ήδη τα ονόματα των παικτών για τα οποία θα μπει στο μεταγραφικό παζάρι.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Πριν απο αυτο βεβαια ο Γάλλος τεχνικός πρέπει να κλείσει τα εσωτερικά θέματα της ομάδας του. Όπως για παράδειγμα το θέμα Ίσκο, ο οποίος πέρασε μια «εφιαλτική» χρονιά με τους Τζουλιέν Λοπετέγκι και Σαντιάγκο Σολάρι οι οποίοι δεν τον εμπιστευόντουσαν καθώς είχε ξεκινήσει ως βασικός μόνο πέντε φορές στο Πρωτάθλημα. Επί Ζιντάν ο Ισπανός άσος είχε 17 γκολ και 15 ασίστ σε 60 παιχνίδια. Από εκεί και πέρα και ο Μαρσέλο μπορεί να νιώθει ασφαλής καθώς ο Ζιντάν ήδη έχει ζητήσει να μείνει και τη νέα χρονιά ο Μαρσέλο παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίσει στην Γιουβέντους όπου θα συναντούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ερωτηματικό είναι εάν ο Κέιλορ Νάβας θα μπορέσει να αλλάξει την ιεραρχία στους τερματοφύλακες, εκτοπίζοντας τον Τιμπό Κουρτουά.

Όσο για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ουαλός είχε σταδιακά χάσει την επιρροή του στο σύστημα παιχνιδιού του Ζιντάν. Όπως φαίνεται θα εγκαταλείψει γρήγορα την ισπανική πρωτεύουσα. Ο Μάρκος Γιορέντε, θα πρέπει να αγωνιστεί να πείσει τον Ζιντάν, ενώ ο Χάμες Ροντρίγες δεν θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Γάλλος τεχνικός δεν τον ηθελε ποτέ, καθώς επί παρουσίας του στον πάγκο της Ρεάλ ο Κολομβιανός γυάλιζε τον πάγκο .

Πάμε τώρα στα δώρα που φέρεται να έχει υποσχεθεί για τη νέα χρονιά ο Φλορεντίνο Πέρεθ, προκειμένου να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να επιστρέψει στον πάγκο που άφησε μετά δέκα μήνες, τα ισπανικά ΜΜΕ, αναφέρονται κυρίως στα ονόματα των Μπαπέ, Νεϊμάρ, Πογκμπά, Αζάρ, Μανέ, Κέιν και Μιλιτάο. Βέβαια οι Γάλλοι διέψευσαν κατηγορηματικά ότι θα μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Εμπαμπέ. Θα δούμε λοιπόν καθώς είναι βέβαιο, πώς την επόμενη χρονιά θα δούμε μια αλη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με το "χάλι" που βλέπουμε σήμερα.