Αλλάζει χώρα προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ

Μετά από μια δεκαετία που επέλεγε σχεδόν αποκλειστικά την Ολλανδία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία, ο ΠΑΟΚ αναμένεται φέτος να αλλάξει… ορμητήριο. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έκριναν πως είναι αναγκαία μια αλλαγή παραστάσεων και έτσι η ομάδα δεν θα πάει στο Άρνεμ και πιθανότεροι προορισμοί της είναι δύο νοτιότεροι, στην Αυστρία ή την Ελβετία.

Επικρατέστερη είναι η πρώτη η πρώτη και το Ζέεφελντ, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη μα ξάνει ήδη το σχετικό… σκάουτινγκ, ενώ στα υπόψη είναι και η περιοχή του Γκρατς. Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήγε στην Αυστρία ήταν το 2013, όταν ο Χουμπ Στέφενς είχε επιλέξει το Λέομπεν.

Υπενθυμίζεται πως η φετινή προετοιμασία είναι η πιο κρίσιμη, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά», εφόσον τελικά κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα συμμετέχει στο δρόμο των πρωταθλητών για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Θα πρέπει, ωστόσο, να περάσει τρεις γύρους, ξεκινώντας από τον δεύτερο, με τους αγώνες να διεξάγονται 23/24 και 30/31 Ιουλίου.

Σχόλια