Απίστευτη κομπίνα είχαν στήσει δυο αλλοδαποί κλέφτες, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης: Ο ένας ειδοποιούσε οδηγούς ότι το λάστιχό τους έχανε αέρα κι όταν ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης Ι.Χ. κατέβαινε να δει τι έγινε, ο άλλος άρπαζε ό,τι έβρισκε στο ξεκλείδωτο αυτοκίνητο!



Οι φερόμενοι ως δράστες, συνελήφθησαν χθες (27-03-2019), από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ». Είχαν προλάβει να κλέψουν, με αυτόν τον τρόπο, το μπουφάν 50χρονου Έλληνα, στις τσέπες του οποίου υπήρχε το κινητό του τηλέφωνο, διάφορα προσωπικά έγγραφά του και οκτώ κάρτες τραπέζης. Μάλιστα, είχαν, ήδη, κάνει ανέπαφες συναλλαγές με τις κάρτες αυτές, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή τους.


Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Δεκεμβρίου 2018 έως τα μέσα Μαρτίου 2019, είχαν κλέψει, με τον ίδιο τρόπο, τους ιδιοκτήτες άλλων 13 οχημάτων! Έπαιρναν ό,τι ηλεκτρονικές συσκευές ήταν εύκολο να πάρουν (κινητά και τάμπλετ), χρηματικά ποσά, έγγραφα, τραπεζικές κάρτες (με τις οποίες έκαναν ανέπαφες συναλλαγές) και άλλα μικροαντικείμενα.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.