"Κοιτάμε μπροστά" είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη(δεξιά στη φωτογραφία) για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους.


Ανακοίνωσε, επίσης, 28 ονόματα υποψηφίων. Όπως είπε, είναι "άνθρωποι που δεν έχουν καμία υποχρέωση ή καμία σχέση με όλο αυτό το σύστημα εξουσίας. Είναι άνθρωποι της καθημερινότητας".
   
Εμφανίστηκε ιδιαίτερα φιλόδοξος για τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις, αφού γνωστοποίησε ότι θα παρουσιάσει στις 28 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου αλλά και τις οραματικές προγραμματικές θέσεις.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου, σύμφωνα με την οποία ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσιάζεται ως ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του παιχνιδιού, ο κ.Γιαννούλης απάντησε ότι "αυτό δεν προκύπτει από κάπου", προφανώς αγνοώντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Αναφερόμενος στις επιδόσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι "στην υλοποίηση υστερεί κατα πολύ", ενώ για τον σημερινό περιφερειάρχη σημείωσε ότι "εμφανίζει ό,τι θέλει, όπως θέλει και με πολύ σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης που το ανέχτηκε αυτό".