Υπόθεση Πολύζου:Στο Εφετείο η μητέρα που σκότωσε με τον εραστή της τον γιο τηςΞεκινά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη η εκδίκαση, σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου απο τη μητέρα του και τον εραστή της.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2016 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς είχαν κριθεί ως ένοχοι η μητέρα του Κωστή Πολύζου, Δέσποινα Κουτσέγκου και ο πατριός Χρήστος Ντιός για την από κοινού δολοφονία του 23χρονου στα Σιάτιστα και τους είχε επιβληθεί ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστος Ντιός έχουν ήδη μεταφερθεί από τις φυλακές στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης για την εκδίκαση της έφεσής τους, η οποία θα ξεκινήσει κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Βασική μάρτυρας κατηγορίας θα είναι και η Αγγελική Νικολούλη η έρευνα της οποίας ξεδίπλωσε την ιστορία και έφερε στην επιφάνεια τη σύγχρονη «Μήδεια» που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο Κωστής Πολύζος, χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης-Γρεβενών. Το πτώμα του νεαρού εντόπισε περαστικός κυνηγός της περιοχής.

Σχόλια