Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και επικράτησε τελικά εύκολα με 1-5 , ανεβάζοντας εκ νέου την διαφορά με τον Ολυμπιακό στους 9 βαθμούς.



Το εύκολο απόγευμα φάνηκε από… πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 4′ ο Δημήτρης Πέλκας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με εξαιρετική κεφαλιά, μετά από ασίστ του Βιεϊρίνια.

Στο 9′ ο Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση της άμυνας και με εξαιρετικό σουτ στο «Γ» του Χουάντερσον για το 0-2.

Το ημίχρονο τελικά έκλεισε στο 0-3 με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκει και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από ασίστ του Λημνιού στο 33′.

Ο Χουάντερσον μάλιστα λίγο πριν βγει το πρώτο 45λεπτο στέρησε ένα απίστευτο γκολ από τον Άκπομ, κάνοντας εξαιρετική απόκρουση σε τακουνάκι του Άγγλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και σε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Απόλλωνας μείωσε με ωραίο γκολ του Ντούρσο, αλλά το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Οι αλλαγές του Λουτσέσκου, Σφιντέρσκι και Ενρίκε βρήκαν γκολ και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο εντυπωσιακό 1-5!



Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας
Γκολ: 64’ Ντούρσο / 5' Πέλκας, 9' Ολιβέιρα, 33' Μπίσεσβαρ, 78' Σβιντέρσκι, 88' Ενρίκε

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών) Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Παντελής Σπυρόπουλος (ΕΠΣ Αν. Αττικής)
Κίτρινες: - / -

Οι συνθέσεις

Απόλλων (Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές (46' Γκίνο), Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ρώσση (46' Βάρκας), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε (76' Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Λημνιός (85' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (75' Σβιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ (81’ Ενρίκε).