Ο Ηρακλής, σε ένα κακό παιχνίδι, δεν κατάφερε –δυο φορές μάλιστα- να κρατήσει τη νίκη και, στον έξτρα χρόνο, έχασε το τρίποντο και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Πλατανιά.



Ανεκμετάλλευτο πήγε το «διπλό» επί του Βόλου για τον Ηρακλή, καθώς παρά τα τέρματα των Βιτλή (3′) και Περόνε (70′), είδαν τους Κρητικούς να φεύγουν με την ισοπαλία από τη Θεσσαλονίκη.


Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπιανκόνι (62′, 90+3′), με τα δύο γκολ του, ενώ να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονταν με 10 από το 74′, εξαιτίας της απευθείας κόκκινης του Τσαμούρη.


Με τη λήξη του αγώνα οι φίλαθλοι του Ηρακλή τα ΄βαλαν με τον Βοσνιάδη, τον οποίο θεώρησαν υπεύθυνο για τα γκολ που δέχτηκε η όμάδα τους. Εκείνος έβγαλε τα γάντια και κατευθύνθηκε αμίλητος στα αποδυτήρια.


Οι συνθέσεις:


Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35′ λ.τρ. Καζναφέρης), Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Νιαμπούγιου, Παναγιωτούδης, Μουνιόθ, Κλέιτον, Περόνε (79′ Πτηνόπουλος).

Πλατανιάς: Γκοτ, Ρουσσάκης (83′ Χ. Ποζατζίδης), Στ. Ποζατζίδης (80′ Κωστίκος), Τσαμούρης, Κόρτσαμ, Μάικιτς (66′ Μποσέτι), Παπανικολάου, Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Μπιανκόνι