Την τελευταία της βασιλόπιτα έκοψε η Ανοικτή ΠόληΤην τελευταία της βασιλόπιτα, ως δημοτική παράταξη, έκοψε χθες, η «Ανοιχτή Πόλη» (του ΣΥΡΙΖΑ) Ως γνωστόν, η νέα κυβερνητική υποψήφια για το Δήμο Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, δημιουργεί τη δική της παράταξη.


Το «παρών» έδωσαν δεκάδες κομματικά στελέχη και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης,  ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος,  ο υφυπουργός Δημήτρης Μάρδας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Παπάς, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε., Απόστολος Αντωνούδης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Σάββας Παναγιωτίδης κ.α.

Το ενδιαφέρον των φωτογράφων και των παρευρισκόμενων φυσικά «τράβηξε» η Κατερίνα Νοτοπούλου που θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης αλλά και ο Χρήστος Γιαννούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας που κέρδισε και το φλουρί.


Σχόλια