Επισκέψεις Ζέρβα σε κοινωνικές δομές του δήμου Θεσσαλονίκης


Στο πλαίσιο συνεχών συναντήσεων με φορείς, κοινωνικές ομάδες και δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης,
ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», επισκέφτηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου  το Κέντρο Υποδοχής Ημέρας Αστέγων και τους χώρους του προγράμματος REACT που υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ακολούθως επισκέφτηκε το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών καθώς και το Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης όπου ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα ανοιχτά ζητήματα των δομών αυτών.

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και στους χώρους του αμαξοστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή Πατριαρχικού Πυλαίας (πρώην Lavipharm) όπου συνομίλησε με εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και παρουσίασε σημεία της προγραμματικής του πρότασης που αφορούν στις υπηρεσίες του δήμου.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ακολούθησε επίσκεψη στο ΚΕΠ της Α’ Δημ. Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στην οδό Αγγελάκη και στο αντίστοιχο της Β’ Δημ. Κοινότητας εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού, συνομίλησε με εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους πολίτες και άκουσε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους. 

#Ζέρβας
#δήμος_Θεσσαλονίκης

Σχόλια