Πολωνικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με την Αλ Ιτιχάντ για την μεταγραφή του Σέρβου φορ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας!Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sport.se.pl αναφέρει πως ο “Πρίγιο” έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Τζέντα και συγκεκριμένα στην Αλ Ιτιχάντ, αφού οι Σαουδάραβες τα βρήκαν με τον Δικέφαλο δίνοντας την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, ενώ συνάμα έδωσαν συμβόλαιο 25.000.000 ευρώ για τα επόμενα 4,5 χρόνια στον παίκτη!

Αναλυτικά το δημοσιεύματα αναφέρει : “Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αλλάζει ομάδα! Οι προσπάθειες του Πρίγιοβιτς για μια μεγάλη μεταγραφή διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι η Μπορντό έδωσε 8.000.000 ευρώ για αυτόν, αλλά ο ΠΑΟΚ απέρριψε την προσφορά. Την εποχή εκείνη και η Σπόρτινγκ Λισάβονας ενδιαφέρθηκε, όπως και ομάδες από την Αγγλία, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν δυο σύλλογοι : ένας από την Κίνα και ένας από την Σαουδική Αραβία.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να… ακούσει για την αποχώρηση του καλύτερου επιθετικού του, ωστόσο ήρθε η Αλ Ιτιχάντ και πρόσφερε αρχικά 7.500.000 ευρώ, ενώ η Γκουανγκζού έφτασε την προσφορά στα 8.000.000 ευρώ. Οι Άραβες στάθμισαν καλύτερα την κατάσταση και αποφάσισαν να καταβάλουν το ποσό της ρήτρας που αγγίζει τα 10.000.000 ευρώ.

Ο Πρίγιοβιτς τα έχει βρει με την Αλ Ιτιχάντ που θα κερδίσει για τα επόμενα 4,5 χρόνια συνεργασίας, το ποσό των 25.000.000 ευρώ. Η μεταγραφή του “Πρίγιο” είναι μεγάλη είδηση για την Λέγκια, αφού θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ, μιας που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς ΠΑΟΚ, μέσω του Γιώργου Σαββίδη έχει τονιστεί σε όλους τους τόνους ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν πωλείται, ακόμα και αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει το ποσό της ρήτρας του.