Διπλή μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Alex-Dog Training Club στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας, που διοργανώθηκε, στο εντυπωσιακό χώρο του The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας. Περισσότερα από 70 σκυλιά, από 4 φυλές πρόσφεραν ένα μοναδικό και συναρπαστικό τριήμερο θέαμα, μετέχοντας στα 4 κυναθλήματα διαγωνιζόμενοι σε Agility, Mondioring, IPO, Canicross.
Δύο θέσεις στο βάθρο για το Alex-Dog Training Club και μαζί και η πρόκριση στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
1η θέση για τον Loco de soldates de KristAle! με τον Αλέξανδρο Αλαφραγκή στην κατηγορία Greek Belgian shepherd championship mondioring cat 2 με επίδοση 272/300 και
3η θέση για τον Lubar de soldates de KristAle με τον Βικέντιο Τσιριγάκης, στην κατηγορία Greek Belgian Shepherd championship mondioring cat 1 με επίδοση 183/200
Ο νικητής Αλέξανδρος Αλαφραγκής δήλωσε μετά την επιτυχία του: «Ο πρώτος προσωπικός και ομαδικός στόχος επιτεύχθηκαν κατακτώντας την 1η θέση και κερδίζοντας την πρόκριση για το Παγκόσμιο του Fmbb 2019. Η κούραση και η θυσίες έπιασαν τόπο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου που αντέχει αυτό το τρόπο ζωής μου και την πίεση και το άγχος μου, στο “παιδί μου” που μαζί κάνουμε αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι, στους εκτροφείς του σκύλου μου De soldates de KristAle και φυσικά σε όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν το μέγιστο για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας».
Ο Αλέξανδρος Αλαφραγκής συνέχισε μιλώντας για τους συντελεστές - υποστηρικτές του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί με τόση επιτυχία η διοργάνωση.
● Την οικογένεια Σκούρα, ιδιοκτήτες του The Ranch ● Τους κριτές και βοηθούς όλων των κυναθλημάτων AGILITY: Seppo Savikko IPO: Roar Kjønstad, Constantinos Foukis, ΒΚΠ Γιώργο Κριτσελά και Κωνσταντίνο Σιδέρη ● Τους Ιχνηθέτες Κωνσταντίνο Σιδέρη, Πέτρο Δεληγιάννη, MONDIORING: Irina Shmonina και ΒΚΠ Ivan Shuvalov και Grønning Esben Jon Ørun ● Τους εισηγητές των σεμιναρίων Λυκούργο Ζουμπουλίδη και Κυριάκο Κονταδάκη ● Τις Επιτροπές του Ομίλου, Επιτροπή Προβολής, Επιτροπή Agility, Επιτροπή IPO και Επιτροπή Mondioring ● Τα μέλη του Κ.Ο.ΒΕ.Π.Ε. ● Όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους το Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδος σε έναν νέο χώρο εκτός Αθηνών.
● Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας: Wellness Core, BARF - Raw Habits, Chris Christiensen / Top Dog, Trialer, Dog analysis / Pet Vet Care, Working-dog Hellas, Περιοδικό "κατοικίδια εν δράσει", petphoto.gr».