Λουτσέσκου: "Ολοι μου λένε για το πρωτάθλημα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μίλησε για την ζωή του στην ζωή του στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Η πόλη δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε μικρή, είναι εύκολο να παρκάρεις και ο κόσμος έχει τη χαρά της ζωής. Τουλάχιστον αυτό είναι που βλέπω όταν περπατούν στο δρόμο, δεν ξέρω τι υπάρχει μέσα στις ψυχές τους, στο σπίτι τους. Μου αρέσει η πόλη και όταν έχω λίγο χρόνο βάζω τα ακουστικά στα αυτιά μου, κάνω τζόκινγκ και αισθάνομαι υπέροχα".

"Ναι, αλλά σέβονται την προσωπική μου ζωή. Με χαιρετούν και μου λένε συνέχεια ένα πράγμα. Τίτλος, τίτλος, τίτλος".

"Δεν μπορώ να το πω. Είμαι ξένος, εργάζομαι εδώ σε μια χώρα γεμάτη ιστορία, νοοτροπία, πολιτισμό, σημαντικοί άνθρωποι βγήκαν από την Ελλάδα, είμαι αυτός που πρέπει να προσαρμοστεί. Εγώ, μαζί με το προσωπικό μου, προσπαθούσαμε να φέρουμε ισορροπία στον ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, να μην υπερβούμε τα όρια, να μην ζούμε στα άκρα".

"Τίποτα. Ούτε όταν ήμουν στην Ξάνθη, ούτε στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 11 μήνες μακριά από το σπίτι μου και όταν είναι η περίοδος των διακοπών επιστρέφω στο Βουκουρέστι. Η σύζυγος μου δεν μένει μαζί μου γιατί έχει δουλειές να τρέξει στο Βουκουρέστι. Όταν βρίσκομαι στην Ρουμανία, θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου στο σπίτι μου. Επίσης έχω δύο κατοικίδια στην Ξάνθη, τα οποία φροντίζω όταν έχω 1-2 ημέρες κενό από τις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ".

"Δεν μπορώ να μιλήσω Ελληνικά. Καταλαβαίνω κάποιες λέξεις, αλλά η ελληνική γλώσσα θέλει μελέτη, χρειάζεται χρόνο για να την μάθεις και εγώ δεν έχω χρόνο. Μια λύση θα ήταν να έχω κάποιον στο σπίτι, αλλά είμαι παντρεμένος".

Σχόλια