Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε, σχετικά εύκολα, με 2-0 στη Λιβαδειά τον τοπικό Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, και με μια ελαφρά βοήθεια από τη διαιτησία συνεχίζει να «καταδιώκει» τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.



Η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Φορτούνη (7') και Γκερέρο (50'). Φρόντισε, όμως και ο διαιτητής, που ανέχθηκε μαρκαρίσματα για κίτρινες κάρτες (ειδικά ο Γκερέρο έπρεπε να ΄χει δει… δυο κίτρινες στο α μέρος) και δεν είδε φάουλ σε καλές θέσεις έξω από την περιοχή του Σα, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή περίπτωση για να αμφισβητηθεί αυτή η κυριαρχία.


Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Γκολ: - / 7' Φορτούνης, 50' Γκερέρο

Κίτρινες: 56' Όμο, 91' Σαβατογκό / 41' Ελαμπντελαουί, 67' Γκιλιέρμε


Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (ΕΠΣ Αιτ/νιας), Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)


Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Ανγκουά (73' Ντιόγκο), Λιάγκας, Καραχάλιος, Όμο, Στανόγεβιτς, Γιακουμάκης, Νανγκίς (62' Σαβατογκό), Ιωαννίδης (73' Μαρκόβσκι).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (68' Μασούρας), Ποντένσε, Φορτούνης (81' Νάτχο), Γκερέρο (92' Χασάν).