Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της με 4-2 επί της Τζιρόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση. Η Τζιρόνα προηγήθηκε στο 7′ με τον Λοζάνο, αλλά η Ρεάλ επανήλθε γρήγορα κάνοντας την ανατροπή μέχρι το ημίχρονο με τα γκολ του Βάσκεζ στο 18′ και του Ράμος με πέναλτι στο 42′. Η Τζιρόνα ισοφάρισε με πέναλτι του Γκρανέλ στο 66′, όμως η Ρεάλ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2 χάρη στο δεύτερο γκολ του Ράμος στο 77′ και το γκολ του Μπενζεμά στο 80′.

(c)salonicanews
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.