Δύσκολες ώρες για την υγεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία» κατι που αποκάλυψε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αμέσως μετά το τέλος του ματς της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Παναθηναϊκο εκφράζοντας τις ευχές του ταχεία ανάρρωση. Όλος ο μπασκετικός και γενικότερα ο αθλητικός και επιχειρηματικός κόσμος της χώρας αναμένει με αγωνία τα καλά νέα από τη μάχη που δίνει τις τελευταίες ώρες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με την ευχή να βγει νικητής και να επανέλθει δυνατός και υγιής.

(c)salonicanews
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.