Ο Γιάννης Ορφανός, στην τελευταία αναμέτρηση πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, είχε προαναγγείλει ότι θα πραγματοποιηθούν κινήσεις ενίσχυσης του αγωνιστικού δυναμικού, καθώς είναι προφανές ότι ο πρώτος γύρος δεν κύλησε θετικά για την ομάδα, υπό το παρόν αγωνιστικό προφίλ της. 
Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του εμφανίζεται απολύτως αποφασισμένη να «το παλέψει», παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που έχει να διαχειριστεί, για ακόμη μία σεζόν και να πράξει πάντα τα δέοντα, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ, ώστε η ομάδα να βρεθεί σε αγωνιστική αντιστοιχία με τους στόχους, που ετέθησαν από την προαγωνιστική περίοδο.

H πρώτη κίνηση ενίσχυσης πραγματοποιήθηκε και αφορά στα άκρα της ομάδας, όπου παρατηρήθηκε σημαντική αδυναμία στον τομέα της υποδοχής.

Αυτή η κίνηση αφορά στην απόκτηση του Αργύρη Μαυροβουνιώτη, ο οποίος το καλοκαίρι είχε αποτελέσει το μεγάλο απόκτημα από τον χώρο της Volley League του επίσης μεγάλου φαβορί για την άνοδο από την Α2, την Ροδίων Άθλησις.

Ο 27χρονος ακραίος αποχώρησε από την ομάδα του, ζητώντας τη λύση της συνεργασίας, καθώς προέκυψε η πρόταση του Ημίθεου, την οποία αποδέχθηκε και εντάσσεται στο δυναμικό του.

Ο διεθνής Θεσσαλονικιός ακραίος έχει «κυανόλευκο» παρελθόν, καθώς αγωνίστηκε σε δύο περιόδους στον Ηρακλή (2008-2009 και 2015-2016), είναι πολύ καλός υποδοχέας, ενώ και επιθετικά δεν υστερεί, έχοντας καλά τελειώματα φάσεων.

Να σημειωθεί ότι ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης, πέρα από βολεϊμπολίστας πρώτης γραμμής, με συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα, διατηρεί και την ιδιότητα του ιατρού, καθώς είναι εν ενεργεία Χειρουργός Ορθοπεδικός.

Παράλληλα, όπως έχουμε γράψει πριν τις γιορτές, η αναζήτηση ενός ικανού ξένου διαγώνιου, ο οποίος θα ανεβάσει καταλυτικά τη δύναμη πυρός της ομάδας, συνεχίζεται και σύντομα αναμένονται καταληκτικές εξελίξεις και ως προς αυτό το ζήτημα.

http://bluearena.gr