Πρέπει να είναι αφελής κανείς για να πιστεύει πώς τα χρήματα δεν παίζουν τον πρώτο και τελευταίο ρόλο στην ζωή. Άρα και στο ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο.
Από την ώρα που υπάρχουν οι πλούσιες ομάδες δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς ποδοσφαιριστής στα θέλω της και κανένα σωματείο.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Η περίπτωση των Αράβων και του Πρίγιοβιτς δεν είναι η πρώτη. Ούτε και θα είναι η τελευταία. Πολλά χρόνια πίσω η Ρεάλ Μαδρίτης, είχε πληρώσει την ρήτρα του Φίγκο και τον πήρε από τη Μπαρτσελόνα. Το έκανε τώρα η Αλ Ιτιχάντ η οποία καταβάλει την ρήτρα του Πρίγιοβιτς και επί της ουσίας βγάζει τον ΠΑΟΚ απο το τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Μπορεί στο μέλλον και ο ΠΑΟΚ να κάνει το ίδιο σε μια ανάλογη περίπτωση.
Αδυνατώ να κατανοήσω τον πανικό που επικρατεί σε ορισμένες τάξεις φίλων του ΠΑΟΚ. Κοιτώντας τα social media, θα δεις πώς πολλοί εξ αυτών κατηγορούν την ΠΑΕ που δεν προνόησε (;) πιστεύοντας πώς ο Σέρβος δεν θα καταστρέψει το μέλλον του με την φυγή του στην Αραβία. Πιθανόν ο ρομαντισμός να έχει κυριεύσει τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι έτσι. Το νούμερο είναι ασύλληπτο και πολλοί στην θέση του θα έκαναν το ίδιο.

Πάμε και στον ΠΑΟΚ ΄τώρα. Ο Πρίγιοβιτς είναι σαφώς ένας παίκτης που οδηγεί την ομάδα προς το πρωτάθλημα, που σκοράρει κατά ριπάς, αλλά ουδείς αναντικατάστατος. Κατά την ταπεινή μου άποψη θα ήταν λάθος της διοίκησης του ΠΑΟΚ να δώσει στον Πρίγιοβιτς τα λεφτά που δεν αξίζει για το Ελληνικό πρωτάθλημα ( προσέξτε για το Ελληνικό πρωτάθλημα γράφω, όχι για την αξία του ποδοσφαιριστή) και επί της ουσίας να κάνει άνω - κάτω τα αποδυτήρια του ξεσηκώνοντας άλλους βασικούς παίκτες.
Ούτε να προσπαθήσει με τα νύχια και τα δόντια να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι που θα σκέφτεται τα 5,3 εκ. ευρω τον χρόνο, που άφησε για να μείνει στην Θεσσαλονίκη. Λάθος στρατηγικής. Ως τεράστιο club που είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να αντιδράσει γρήγορα. Έπρεπε ήδη να είχε αντιδράσει. 
Χρήματα έχει, ανθρώπους που πληρώνονται αδρά για να κάνουν την δουλειά τους έχει, σέντερ φορ στην αγορά υπάρχουν, οπότε μοιραία ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκινήσει να ζει χωρίς τον Πρίγιοβιτς,  οσο και αν αυτός λατρεύτηκε από τον κόσμο, οσο και αν κόλλησε με την ομάδα και την πόλη. Έπρεπε ήδη να είχε βρει τον αντικαταστάτη του.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να λύσουν το ξαφνικό πρόβλημα και να βρουν την διάδοχη λύση. Με έναν - δύο πολύ καλούς επιθετικούς η ομάδα παραμένει ισχυρή και στην κορυφή, και ...ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος και κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Και όταν λέμε κανείς, εννοούμε κανείς. 

ΣΣ1 
Και να τον μεταπείσει ο Σαββίδης τον Πρίγιοβιτς και να τον χρυσώσει, η μαγιά κατά την άποψη μου χάλασε. Από την ώρα που πήγε για ιατρικές εξετάσεις, ολα τέλειωσαν. Οπότε πάμε παρακάτω...

ΣΣ2
Ο ΠΑΟΚ πλέον να κοιτάξει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μετρητά και να αποχαιρετήσει τον ποδοσφαιριστή ευχαριστώντας τον για την προσφορά του. Όσο το θέμα παραμείνει αναοιχτό η αναταραχή είναι μεγάλη στον σύλλογο. Έπρεπε ήδη να το είχε κάνει