Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στο δίδυμο του Σπύρου Βούγια με τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Ωστόσο λίγο μετά τις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ήρθε αντιμέτωπος με την οργή μιας γυναίκας, αδερφή υποψηφίου με τον συνδυασμό του κ. Βούγια «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», η οποία του επιτέθηκε λεκτικά για τη θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Τι δουλειά έχεις εδώ; Μας ξεπουλήσατε! Δεν έχετε θέση στη Θεσσαλονίκη» του φώναξε.«Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφαση τους», απάντησε εκνευρισμένος ο κ. Θεοδωράκης.

«To Ποτάμι στηρίζει ανθρώπους που δεν έχουν βγει από τα κομματικά υπόγεια», τόνισε νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Είμαστε θετικοί στην προσπάθεια που κάνει ο Σπύρος Βούγιας και ο Νίκος Νυφούδης και άλλα στελέχη του προοδευτικού χώρου. Είμαστε θετικοί, δεν τους καπελώνουμε, τους παρακολουθούμε και, όπου μπορούμε, τους ενισχύουμε» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr :