Νοτοπούλου προς Μπουτάρη: Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται...Αιχμηρή απάντηση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη δίνει μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Κατερίνας Νοτοπούλου απο τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαί Ντε Σπορ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη «λύπη του για τα κομματικά χρίσματα».

«Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία τόνισε μεσω facebook:

"Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες; Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…"NOTOPOLYO.jpg

Σχόλια