Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης: Εντόπισαν και συνέλαβαν γιαγιά και εγγονή που εμπορεύονταν ηρωίνη!


Πρόκειται για 59χρονη και τη 17χρονη εγγονή της, οι οποίες, σύμφωνα με την αστυνομία, έφερναν στη χώρα ηρωίνη από το εξωτερικό και τη διακινούσαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν χθες, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας "ξετρύπωσε" δέμα ηρωίνης βάρους 511 γραμμαρίων που κατείχαν. Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν, επίσης, 1470 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν "εισπράξεις" από το εμπόριο ναρκωτικών και κατασχέθηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα που κατείχαν οι δύο γυναίκες.

Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, η 59χρονη θεωρείται από τους εγκεφάλους του κυκλώματος διακίνησης σκληρών ναρκωτικών στην χώρα.

Εναντίον της γιαγιάς και της εγγονής σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.