Ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς έστειλαν χτες βράδυ από το Ωραιόκαστρο πολίτες κάθε ηλικίας, ανταποκρινόμενοι με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης να
ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να υποστηρίξουν συλλόγους της περιοχής με πλούσιο κοινωνικό έργο, μέσα από τη συμμετοχή τους σε ένα φιλανθρωπικό gala.
Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Rose Garden», βάζοντας καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για την ενίσχυση των σκοπών που επιτελούν σύλλογοι της περιοχής.
Το φιλανθρωπικό gala έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, αφού η τρέχουσα είναι η όγδοη χρονιά κατά την οποία ο Παντελής Τσακίρης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την οργάνωσή του.
Φέτος, τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» και της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα». Στη χθεσινή εκδήλωση, εξάλλου, συμμετείχαν τόσο η πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» Κυριακή Ισχνοπούλου όσο και η αντιπρόεδρος της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα» Λίτσα Αντύπα, οι οποίες εξέφρασαν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την υποστήριξη που παρέχεται προς το έργο των δύο φορέων.
Στο μεταξύ, μέρος των εσόδων του φιλανθρωπικού gala θα διατεθεί για την υποστήριξη οικογενειών από τις περιοχές της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.