Η ΑΕΛ έβαλε το λεωφορείο μπροστά στο τέρμα, έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ, με μοναδικό σκοπό να πάρει έστω την ισοπαλία, αλλά, τελικά, έτσι όπως έπαιζε, ήταν θέμα χρόνου πότε θα μπει το πρώτο γκολ του γηπεδούχου. Με ένα πέναλτι του Καρανίκα άρχισε η ανατροπή.


Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Κι όμως, αναγκάστηκε να κάνει την ανατροπή.

Αν δούμε τα πράγματα από την αρχή, θα διαπιστώσουμε ότι η ΑΕΛ σκόραρε στην πρώτη -και, για το πρώτο μέρος, μόνη- επίσκεψή της στα καρέ του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ήταν απόλυτα κυρίαρχος δεν έχανε με τίποτε την μπάλα από τα πόδια του και οι δηλώσεις του Καρανίκα στο τέλος του αγώνα ότι... η ομάδα του έπαιξε μπάλα, μόνο γέλια φέρνουν.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ, με την αποβολή του Καρανίκα, η ΑΕΛ κλείστηκε ακόμη περισσότερο πίσω κι όλα έδειχναν ότι θα έφευγε ηττημένη από το γήπεδο. Έτσι κι έγινε. Χρειάστηκε, όμως, η συνεργασία των... αλλαγών (Σάκχοφ - Ακπόμ) για να γίνει το 2-1.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ευρύτερο αν τα σουτ του Μαουρίτσιο έβρισκαν στόχο.

Όσο για τις φωνές των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία, φυσικά και ήταν πέναλτι η φάση στον Πρίγιοβιτς από τον Καρανίκα. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει κερδίσει κι άλλο ένα πέναλτι, αλλά σαφώς ο διαιτητής προστάτεψε τη Λάρισα που έπαιζε με δέκα παίκτες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 45+3' πεν. Πρίγιοβιτς, 69' Άκπομ / 36' Νούνιτς

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας) Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας), Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Κίτρινες: - / 5' Καρανίκας, 26' Ακόστα
Κόκκινες: -  /  45+1' Καρανίκας (2η κίτρινη) 

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ (66' Σάχοβ), Μαουρίτσιο, Λημνιός (81' Ζαμπά), Ελ Καντουρί (66' Άκπομ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.
ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Ακόστα (86' Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (46' Γκόλιας), Νούνιτς.