Η πρώτη διορθωτική κίνηση για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι γεγονός, αλλά αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθαφαιρέσεις χωρίς ακόμη πάντως να είναι ξεκάθαρο για το ποιες θέσεις αφορούν οι επόμενες κινήσεις, αλλά και το πότε αυτές θα γίνουν.


Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Όπως στην περίπτωση του Γκάρετ Μουαγκουτούτια, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει νέα υπέρβαση και να αλλάξει τις ισορροπίες στον δρόμο προς τον τίτλο.
Θα θυμίσω απλά ο "Δικέφαλος" έχει ανέκαθεν πολύ καλούς Αμερικανούς αθλητές, ενώ πανηγύρισε τίτλο με Λη και Γιανμπλόνσκι, ενώ ήταν αυτός που έφερε στην Ελλάδα παίκτες όπως ο Στάνλει, ο Ρίλει, ο Λότμαν από τις ΗΠΑ. Η απόκτηση του Μουαγκουτούτια ισχυροποιεί τα άκρα του ΠΑΟΚ και αλλάζει σαφώς τα δεδομένα.
Ο Αμερικανός, για τον οποίο ο Ψάρρας άναψε το πράσινο φως θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Είναι βέβαιο πλέον πώς ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για διαγώνιο, καθώς ο Μάρκεζ, ναι μεν αλλά...οπότε η ισχυροποίηση θα ανεβάσει την δυναμική των ασπρόμαυρων στην επίθεση.

ΣΣ1

Δεν γνωρίζω αν ο ΠΑΟΚ προσπαθήσει να κάνει κάτι στην θέση του λίμπερο, αλλά πλέον με τον Αμερικανό ανεβάζει την υποδοχή του κατά πολύ, αλλά κυρίως και τις επιθέσεις από εκεί.

ΣΣ2

Το σημειώνω και πάλι γιατί πολλοί λησμονούν. Η φετινή ομάδα είναι η ακριβότερη που φτιάχθηκε ποτέ, και αυτό ειναι μια υπέρβαση του Θανάση Κατσαρη και του Αντώνη Τσαλόπουλου. Να τα λέμε και τα γράφουμε όλα. Όχι μόνο αφορισμούς..