Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Super League. Σκορ που διαμορφώθηκε με δύο (τουλάχιστον) αυστηρά πέναλτι.  Το πρώτο υπέρ του Αρη στο 14' με εκτελεστή τον Χαμζά Γιουνές και το δεύτερο στο 90+2' με τον Χατζηγιοβάννη.



Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Αρης έχασε πέναλτι με τον Γκάμα, που απέκρουσε ο Διούδης. Επίσης, στο 84' ο Αρης είχε δοκάρι με προβολή του Βέλεθ, ενώ στο 89' ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω(σωστής) αποβολής του Μακέντα.


Κι αν το πέναλτι στο 5΄ ήταν πέναλτι (μαρκάρισμα του Γκάμα από τον Ινσούα, ο παίκτης του Άρη εκτέλεσε κι ο Διούδης απέκρουσε), στο 14’ πέναλτι δεν υπήρχε: Σε πλάγια σέντρα του Μενέντεθ, η μπάλα βρήκε τον μηρό του Γιόχανσον κι εξοστρακίστηκε στο δεξί του χέρι. Καμία πρόθεση, αλλά ο διαιτητής είχε την δική του άποψη και καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.


Από εκεί κι έπειτα ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα ως τη λήξη του α μέρους, αλλά ο Άρης δεν τα εκμεταλλεύτηκε. Κι ήρθε η επανάληψη, όπου, για έναν μυστήριο λόγο, η ομάδα του Παντελίδη έδωσε γήπεδο και την πλήρωσε.


Ειδικά μετά το 65' ο Άρης ήταν λες και… πήγε στα αποδυτήρια. Παρόλα αυτά, πάλι ο Άρης είχε την ευκαιρία στο 84'(φάουλ του Ματίγια, στην περιοχή και προβολή του Βέλεθ,  στο  δοκάρι).


Κι αφού ο Άρης δεν ήλεγχε αλλά έχανε ευκαιρίες στην αντεπίθεση, αφού ήρθε κι η αποβολή του Μακέντα κι όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη, στο 90+2' ο Σιώπης μέσα στην περιοχή μάρκαρε άτσαλα τον Μπουζούκη, ο τελευταίος δεν ήθελε τίποτε παραπάνω, έκανε ότι έχασε την ισορροπία του και το πέναλτι που είδε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζηγιοβάννης.


Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Κ. Βικελίδης

Γκολ: 14΄Γιουνές (πεν.) / 90+2’ Χατζηγιοβάννης (πεν.)

Δοκάρια: 84’ Βέλεθ / -


Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Κόκκινες: – / Μακέντα (89')
Κίτρινες: Ματίγια, Σιώπης / Κουρμπέλης, Μακέντα, Ινσούα


Οι συνθέσεις

Άρης (Σ. Παντελίδης):   Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Μπάσα, Σιώπης, Γκάμα, Ματέο (79΄Μάβραϊ), Ντιγκινί (73΄Ματίγια), Γιουνές.
Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον (33΄Δώνης), Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μακέντα, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομάτης (73΄Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε (73΄Καμπέτσης), Πούγγουρας.