Την Κατερίνα Νοτοπούλου έχρισε υποψήφια δήμαρχο με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πριν από λίγο, στην ομιλία του στο Παλέ Ντε Σπορ.



Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, “ενόψει και των νέων αγώνων που έχουμε μπροστά μας, των αυτοδιοικητικών αγώνων, δε θα αφήσουμε τη Θεσσαλονίκη να πέσει ξανά στα χέρια των λογής Παπαγεωργόπουλων και Ψωμιάδηδων. Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά. Και θα φύγει μπροστά με μια νέα γενιά στελεχών.  Με μια νέα γενιά στο τιμόνι της πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Και πιστεύω ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου, μπορεί να παίξει, εδώ στη Θεσσαλονίκη, αυτόν το ρόλο, να μπει μπροστά η νέα γενιά, να αφήσουμε πίσω το παλιό. Να κοιτάξουμε μπροστά για τη Θεσσαλονίκη της νέας εποχής”.


Η κ. Νοτοπούλου παρακολουθούσε, με χαμόγελο, από την πρώτη σειρά καθισμάτων την ομιλία του πρωθυπουργού κι όλα τα φλας, από την πρώτη στιγμή, είχαν πέσει πάνω της. Εκείνη, πριν την ομιλία του πρωθυπουργού, ασχολιόταν με τα σόσιαλ μίντια, από το κινητό της, ενώ έφυγε εμφανώς χαρούμενη από το Παλέ Ντε Σπορ με τη λήξη της ομιλίας του πρωθυπουργού.