Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες στο επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Ορφανού, ενόψει της εκδήλωσης της προσεχούς Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης ο κ. Ορφανός θα ανακοινώσει το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού που θα ηγηθεί στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου ενώ θα παρουσιάσει και τις βασικές θέσεις του προγράμματος που έχει για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθημερινότητα, οι υποδομές και η ασφάλεια είναι οι άξονες, οι οποίοι αποτελούν τα σημεία αναφοράς των προγραμματικών θέσεων του κ.Ορφανού.

Επαφών συνέχεια…


Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις επαφές με πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα κοινά. Πρόκειται για αναγνωρισμένους επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι δεν ανήκουν μόνο στο χώρο της Κεντροδεξιάς.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλούν κάποιες φήμες που φέρουν τον κ. Ορφανό, είτε να αποχωρεί από την κούρσα για το δήμο Θεσσαλονίκης, είτε να… μεταπηδά(!)στην Ευρωβουλή.

“Δεν μπαίνεις σε μια μάχη για να αποχωρήσεις”, συνηθίζει να λέει ο κ.Ορφανός.