Στην ΑΕΚ έπεσε… βαρύ το άφιλτρο Αγρινίου. Έχασε από τον Παναιτωλικό με 2-1 κι απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή, αφού και σε αυτό το παιχνίδι δεν έπεισε ούτε τον πιο καλοπροαίρετο οπαδό της.



Κι όμως, το διαιτητικό τρίο έκανε ό,τι μπορούσε: Και κανονικό γκολ ακύρωσε ως οφσάιντ και τις κάρτες ξέχασε στο τσεπάκι αφήνοντας τους παίκτες του Ουζουνίδη να αλωνίζουν και να μοιράζουν κλοτσιές δεξιά κι αριστερά… Και πάλι, όμως, όλα αυτά δεν έφταναν…


Ο Παναιτωλικός έκανε, πραγματικό περίπατο! Πήρε άνετη νίκη και είδε το σκορ να μειώνεται στο 2-1 όταν αποφάσισε να κάνει διαχείριση του παιχνιδιού! Μάλιστα, δίκαια φωνάζει για τη φάση του 26', όταν ο Μάζουρεκ έβγαλε σέντρα, ο Ουίλιαν από κανονική θέση γύρισε την μπάλα η οποία κτύπησε πάνω στον Μπακάκη και κατέληξε στα δίχτυα. Για άγνωστο λόγο όμως, η επόπτης Δέτση είχε σηκωμένη την σημαία και το γκολ ακυρώθηκε! Το θέμα ξεχάστηκε επειδή στην αμέσως επόμενη φάση ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ και, ως το 75, δεν έδειχνε καν να κινδυνεύει! Αντίθετα μάλιστα, έχασε ευκαιρίες για να έχει ένα μεγαλύτερο, υπέρ του, σκορ.


Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Στάδιο Παναιτωλικού

Γκολ: 27', 51' Καμαρά / 77' Σιμόες


Διαιτητής: Σκουλάς, Βοηθοί: Κουρομπύλια, Δέτση

Κίτρινες: 52' Καμαρά, 70' Χαντάκιας, 82' Γιαννιώτης, 89' Κυριακίδης, 90+4' Μαρινάκης / 34' Άλεφ, 90+3' Τσόσιτς


Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ρότσα, Καμαρά (66' Μοράρ), Μανά (83' Η. Γιαννιώτης), Ουίλιαν, Ντίαζ, Λουσέρο, Μαρινάκης, Άργκους, Μάζουρεκ (87' Λιάβας).

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (79' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ (60' Κλωναρίδης), Μάνταλος, Πόνσε, Λιβάγια, Μπακασέτας (46' Μπογέ).