Ο Σάντι Κρίζμαν έβαλε το αλατοπίπερο στο παιχνίδι του ΠΑΣ με το Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες. Πέτυχε και τα δύο γκολ, από τα οποία το δεύτερο ήταν… χάρμα ιδέσθαι.



Ο Κροάτης επιθετικός ήταν εντυπωσιακός και με δύο γκολ (18΄ και 50΄), το δεύτερο με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, έδωσε στην ομάδα του τη νίκη με 2-0 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.


Ηταν το πρώτο «τρίποντο» για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» μετά από δύο και πλέον μήνες (22 Σεπτεμβρίου η προηγούμενη νίκη επί του Αρη) και τον βοηθά να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, όπου παραμένουν αντίθετα οι Βοιωτοί.


Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

Γκολ: Γκριζμάν (18, 50') / -


Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Δημήτριος Σαμοϊλης (Αθηνών), Γεώργιος Παλαμίδας (Λακωνίας) 4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)

Κίτρινες: 84' Παμλίδης/85' Καραχάλιος, 87' Κρνέτα

Κόκκινες: – / -


Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Ντόλοβατς (46' Ξύδας), Παμλίδης (84' Σιόντης), Κρίζμαν (78' Αθανασιάδης).

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κρνέτα, Καραχάλιος, Όμο (75' Καθάριος), Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (56' Ιωαννίδης), Νανγκίς (56' Μανγκά), Μαρκόφσκι.